The Ultimate Guide To petek tamiri

Wiki Article

Eski idea veya yeni idea kalorifer peteği su kaçırıyor, petek borusundan su geliyorsa veya kalorifer peteği delindiyse, kendiniz de tamir edebilirsiniz. Radyatör delik kapatma, kalorifer petek deliği kapatma, radyatör delik tamiri için hangi yapıştırıcıları kullanabileceğinizi ve yapıştırma tekniklerini aşağıda anlattık.

Bu örnek ile aynı sebepten yaşam alanınızı ısıtan kombinin hem çevreyi koruması hem de enerji tasarrufu sağlaması gerekmektedir.

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her 3 yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Tuzla Alt Kata Su Sızması Tamiri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek istanbul petek tamiri 2 dakika içinde talebini oluştur.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the finest YouTube working experience and our hottest characteristics. Find out more

Evinizde kullandığınız kombiler arıza kodu oluşturma özelliğine sahiptir. Fakat bu arıza kodları bir uzman tarafından kombinizin beyin kısmına ulaşılarak öğrenilebilir. 

Petek tamiri ya ilaçla ya da kaynakla yapılır diyen ve yapan kişiler de olsa biz tavsiye etmiyoruz. Kalorifer peteği delindi ise mutlak değiştirin. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delinmiş olan peteklerin tamiri için birilerini bulmak da zordur.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum twenty yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Bir miktar tuvalet kağıdı yada peçete alın ve radyatördeki her bir armatürü tek tek kontrol edin: bu, sızıntının nereden geldiğini anlamanıza propertyımcı olacaktır.

Kombinin doğalgaz kullanan bir sistem olması herhangi bir arıza anında sizin müdahale etmenize engel olan faktördür. 

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the best YouTube encounter and our most up-to-date options. Find out more

Sıhhi tesisat kombi montajı tamiri fancoil montaj ve tesisatı Petek temizliği ve montajı bilimum tamirat işleri yapılır

Report this wiki page